EP kártyát elfogadunk, AKCIÓK június 30.-ig

NYITVA: : H-P: 10-16 Sz: 10-13
  Hívjon: : 06-23-33-2040

SZÍNTERÁPIA készlet Active Light Handy gyógyfénylámpához

Akció!

SZÍNTERÁPIA készlet Active Light Handy gyógyfénylámpához

24900 Ft 22900 Ft

Cikkszám: 6e54552342d2 Kategória: Címkék: ,

Leírás

ACTIVELIGHT SZÍNTERÁPIA

Egészségpénztárra elszámolható

Az Activelight lámpa kiegészítője a több színből álló színterápiás készlet.

A lámpához mellékelt szakkönyvben pontos útmutatás található arra vonatkozólag, hogy milyen sérülések, fekélyek ill. betegségek esetén melyik színeket kell alkalmazni, mennyi ideig és milyen távolságból. E kiegészítő lehetőség a gyógyfénylámpás kezelés hatásfokát emeli meg, ezzel rövidítve a gyógyulási időt.

Tudta-e továbbá az alábbiakat is?

A színek befolyásolják hangulatunkat, érzéseinket, lelkivilágunkat. Vannak színek, amelyek természetünkhöz közelebb állnak, amiket szeretünk, és vannak, amiket elutasítunk. Ám ezek életünk során is változnak, gyerekkorunkban egész más színek a kedvenceink, mint huszonéves korunkban, sőt hangulatunktól, jelenlegi élethelyzetünktől, élményeinktől függően is pillanatonként változhat az a szín, amit a legszívesebben látunk.

A színek elektromágneses rezgésükkel – hullámhosszukkal és frekvenciájukkal – jelentős befolyást gyakorolnak ránk, függetlenül attól, hogy ennek tudatában vagyunk, vagy sem. A polarizált fényű színterápiát csak néhány éve alkalmazzák, de alapját az ősi, indiai módszer képezi a csakra színekkel. A csakra kavargó energiaörvény, amely a finomenergia-rendszerhez tartozik. Ez a rendszer az alapja a testi, érzelmi, mentális és szellemi öngyógyítás ősi indiai módszerének.

A hindu hagyomány hét nagy csakrát tart számon, melyek egymás fölött helyezkednek el. Minden csakrának megvan a maga legmegfelelőbb frekvenciája, ez határozza meg a színét és egyéb jellemzőit.

A Polarizált fényű lámpa színterápia vonatkozásában fontos tudnunk az aura- ill. csakraszíneket, hogy mely testtájéknak milyen a színe.

Felülről lefelé haladva: a fejtető lila, utána a szegycsontig kék, a mellkas színe zöld /szív, tüdő, csecsemőmirigy/, a bordaívek alatt sárga, az alhasi terület narancssárga, a nemi szervek környéke rózsaszín, végül combtőtől lefelé piros.

A Polarizált fényű színterápiás szettben a csakraszíneknek megfelelő színes lencsék találhatók: piros, narancssárga, zöld, kék, lila, és a sárga szín, ami a készülékben már benne van.

 

 

Ha kérdése van, kérem hívjon: 06-23-33-2040