EP kártyát elfogadunk, AKCIÓK a hónap végéig

NYITVA: : H-P: 10-16
  Hívjon: : 06-23-33-2040

MEYRA (2) levegőztető celllás AUTOMATA KOMPRESSZOROS légmatrac

Akció!

MEYRA (2) levegőztető celllás AUTOMATA KOMPRESSZOROS légmatrac

164180 Ft 159990 Ft

LeírásMEYRA levegõztetõ cellás, AUTOMATA KOMPRESSZOROS professzionális légmatrac

Ventilláló rendszer, mely állandóan levegõztet és friss levegõvel látja el a testet. A deréktõl – a háton át – a vállakig az itt lévõ cellák un. direkt légvesztésesek. Ez azt jelenti, hogy a testfelület itt állandóan friss levegõt kap. A légáteresztõ – szellõztetõ cellákba a kompresszor folyamatosan újabb friss levegõt juttat.A korlátozott mozgásképességû vagy mozgásképtelen egyének a sok ülés illetve fekvés következtében fokozott decubitus veszélynek vannak kitéve. Ennek elsõdleges oka a folyamatos nyomás mely a szöveteket éri, ezáltal a véredények összenyomódása következtében a szövetek oxigén ellátása leromlik vagy megszûnik, az anyagcsere termékek a szövetekben feldúsulnak. Ezek a hatások a hámszövet károsodásához, elhalásához vezetnek.

A rendszer hatása a felfekvés megelõzésén (prevención) túl, III. (harmadik) fokú decubitus kezelésig alkalmas.Speciális tulajdonságai:Cserélhetõ légcellás és visco-elasticus egyesített egyedülálló rendszer kimagasló felfekvés megelõzõ és felfekvés gyógyító hatásfokkal.

Antisztatikus

Hypo-allergén bevonat

Nedvességálló kivitel

Változtatható levegõnyomás

150 kg-os terhelhetõség

80 x 190 cm nagyságú aktív felület

Felfújt állapotban 10-12 cm magas

Rezgéselnyelõ tulajdonságú

A középsõ 6 cella-sor különleges légáteresztõ (légvesztéses mikroporózusú) és cserélhetõ.

Felületi fertõtlenítéssel tisztítható.


A matrac több sorban elrendezett légcellából áll. A páros majd páratlan sorokat – a rendszerhez tartozó kompresszor – váltakozva fújja fel és engedi le. A speciálisan finomított nyomásváltoztatási mechanizmus precízsége miatt a beteg nem érzékel hullámzást vagy instabilitást.

A támasztó felület 7-8 percenként folyamatosan helyezõdik át a beteg testén, így nem alakul ki állandó jellegû nyomás az egyes (felfekvésnek kitett) felületeken. A kompresszoron a felfújó nyomás mértéke testsúly függvényében beállítható.

Ha kérdése lenne, kérem hívjon: 06-23-33-2040You’ll need Skype CreditFree via Skype