EP kártyát elfogadunk, AKCIÓK a hónap végéig

NYITVA: : H-P: 10-16
  Hívjon: : 06-23-33-2040

MEYRA (1) fixcelllás felfekvés elleni AUTOMATA KOMPRESSZOROS légmatrac

MEYRA (1) fixcelllás felfekvés elleni AUTOMATA KOMPRESSZOROS légmatrac

83970 Ft

LeírásMEYRA fixcellás -barázdált légjáratos- AUTOMATA KOMPRESSZOROS felfekvés elleni antidecubitus légmatracTökéletes segítség a felfekvés megelõzésére és gyógyításra a II. fokig.A decubitus matrac több sorban optimalizáltan elrendezett – összesen 175 levegõs – cellából áll. A páros majd a páratlan sorokat – a rendszerhez tartozó kompresszor automatikusan – váltakozva fújja fel és engedi le. Ezáltal alakul ki a párnanyomás és a párnanagyság közötti optimális viszony mely a betegnek nagyobb könnyebbséget és mindíg optimális támaszt (támasztási erõt) nyújt. A barázdált felfekvés elleni matracfelület egyesíti az eddig ismert kereszt- és hosszanti légjáratok elõnyeit is.


A matrac rugalmas mûanyag csõvel csatlakozik az automata kompresszorhoz. A légpárnácskákra gyakorolt egyenletes kimért nyomás változások a decubitus matrac felületén könnyû, speciális hullámzó mozgást eredményeznek. A finom észrevétlen mozgás ellenére a beteg stabilan érzi magát. Ezáltal a felfekvés megakadályozható.


A matrac strapabíró poliuretán szövetbõl készült és könnyen tisztítható.


Aktív felülete 240 x 90 cm. (A túllógó rész az ágy matraca alá behajtható.) Magassága felfújva: 63 mm


Hosszabb ápolási idõre, max. 6 hónapos idõtartamra javasoljuk.
A kompresszorokat hosszabb ideig tartó folyamatos használatra fejlesztették ki, ezért nem igényel rendszeres karbantartást.


A levegõt a kompresszor egy idõvezérlésû váltószelepen keresztül juttatja a készülék hátoldalán található két kivezetés valamelyikére. Váltakozva fújja fel és engedi le 7-8 percenként a támasztó felöletet. A nyomás a testen áthelyezõdik, így nem alakulki állandó nyomás a felfekvésnek kitett területeken. A kompresszoron a felfújó nyomás mértéke testsúly függvényében beállítható.

Ha kérdése lenne, kérem hívjon: 06-23-33-2040You’ll need Skype CreditFree via Skype