EP kártyát elfogadunk, AKCIÓK június 30.-ig

NYITVA: : H-P: 10-16 Sz: 10-13
  Hívjon: : 06-23-33-2040

MEMORY felfekvés elleni matrac MEMOMED (10+4cm) antidecubitus gondozó matrac incontinentia huzatban 130 kg-ig

Akció!

MEMORY felfekvés elleni matrac MEMOMED (10+4cm) antidecubitus gondozó matrac incontinentia huzatban 130 kg-ig

59900 Ft 49850 Ft

LeírásMemoMed 200*90*14cm-es memory-habos felfekvés elleni antidecubitus gondozó matrac elasztikus -lélegzõ- incontinentia huzatban 130 kg-igNagyon sokszor választott termék. Ajánljuk figyelmébe!
A huzat elasztikus és gyûrõdésmentes. (A gyûrõdések könnyen és gyorsan okozhatnak felfekvési sérüléseket.)Jellemzõk:

A memória szivacs lassan nyeri vissza eredeti formáját ellentétben a hagyományos habszivaccsal, amely gyorsan viszszaugrik.

Ez a viszkoellasztikus különleges tulajdonság nagyon jótékony a betegápolásban.Aktív nyomáselosztási képessége nagy hatásfokkal elõzi meg – mint preventív eszköz – valamint gyógyítja meg a felfekvési sérüléseket (decubitusokat).A memória-habos matrac anyaga csak enyhe ellennyomást fejt ki a csontos kiemelkedések körül, így tehermentesítve a nyomásnak fokozottan kitett területeket.Az alábbi rajzon hagyományos matracon látjuk a visszanyomásokat.

Az alábbi rajzon MemoMed matracon látjuk a csökkent visszanyomást.

A memória hab és a bõr találkozásánál magasabb hõmérséklet jön létre, ami az újabb kutatási eredmények szerint segíti a sebgyógyulást.-Lélegzõ-, de nedvességet át nem eresztõ zippzáras, levehetõ, mosható speciális huzatban.Ha kérdése lenne, kérem hívjon: 06-23-33-2040