EP kártyát elfogadunk, AKCIÓK a hónap végéig

NYITVA: : H-P: 10-16
  Hívjon: : 06-23-33-2040

Active Light Handy gyógy- fényterápia lámpa + SZÍNTERÁPIA + könyv

Akció!

Active Light Handy gyógy- fényterápia lámpa + SZÍNTERÁPIA + könyv

74890 Ft 64444 Ft

Leírás

Activelight Handy gyógy- fényterápia lámpa (Active Light) + SZÍNTERÁPIA KÉSZLET + KÖNYV teljes készlet RENDKÍVÜLI AKCIÓActivelight Handy polarizált fény (gyógyfény) lámpa Egészségpénztárra is elszámolhatóAz Active light gyógylámpák olyan speciális, polarizált fényt bocsátanak ki magukból, mely számos tudományos vizsgálat szerint gyógyító hatással vannak szervezetünkre.Az Active light gyógyfényterápia elõsegíti többek között:A sebek, égési sérülések, keringési zavarok miatt kialakuló bõrfekélyek gyógyítását

Immunfolyamatok stimulációját

Sportsérülések (izom, kötõszövet), ficamok gyógyításátKis méretének és könnyû súlyának köszönhetõen könnyen magával viheti és bárhol használhatja.

Ergonómikus, kézreálló formatervezés

20W-os halogén izzó teljesítmény

Polarizáció foka nagyobb, mint 99%

Eltelt kezelési idõre figyelmeztetõ hangjelzésAz Activelight gyógylámpa az Országos Kórháztechnikai Intézet engedélyével rendelkezik, mely tanúsítja, hogy egy kiváló minõségû termékrõl van szó.

Miért venne mást, ha ezt a magyar terméket is megveheti rendkívül kedvezõ áron?
A történelem során, számtalan módon használták a fényt és a színeket, mint a gyógyítás eszközét terápiás célokra.A lézer felfedezése a XX. század közepén a fénnyel való gyógyítást egy teljesen új úton indította el. Az orvostudomány hamar felfedezte a lézerben lévõ lehetõségeket. A terápia úttörõje Mester Endre, a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem professzora volt. A nagy energiájú, kemény lézert a sebészeti gyakorlatban, a kis energiájú, lágy lézereket pedig terápiás célokra kezdték használni.A lágy lézerek gyógyító hatása hamar megmutatkozott. Sejtkárosodást nem okoz, segíti a beteg sejtek eredeti funkciójának visszaállítását. Javítja a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképzõsét, az ellenanyag termelést, a vérkeringést. Csökkenti a gyulladásokat, az ödémákat. Alkalmazása megindítja az egyáltalán nem, vagy igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladást csökkentõ hatású.A terápiás eredményeket látva egy magyar kutatócsoport dr. Fenyõ Márta biofizikus vezetésével elkezdte vizsgálni, hogy a lézer mely komponense eredményezi a nagyfokú gyógyulási folyamatot. A választ a lézerfény polarizáltsága jelentette. Ezt az eredményt felhasználva készítettek egy olyan speciális lámpát, amelynek fénysugara – a lézerhez hasonlóan – polarizált. Hamar beigazolódott, hogy az új lámpa gyógyítás terén felveszi a versenyt a lézerfénnyel. A lézerhez képest egyszerûbb és biztonságos használatának köszönhetõen a nemcsak szakemberek használhatják, hanem mindenki otthon, számos egészségügyi problémára!Az így elkészített terméket szabadalmaztatták, melynek szabadalmi jogai a svájci Zepter céghez kerültek. A cég Bioptron néven hozta forgalomba gyógylámpáját, amelyet nagy sikerrel forgalmaz Magyarországon és a világ számos helyén. Hazánkban több tízezer család használja otthonában sok egészségügyi problémára.

A szabadalmi jogok változása miatt lehetõség nyílt egy új, kiváló minõségû gyógylámpa kifejlesztésére és gyártására.Az Activelight lámpa egyesíti magában az elmúlt évek kutatásainak eredményét. Egy speciális, nagyon jó minõségû filternek köszönhetõen a kilépõ fény szinte teljesen polarizált, nagyobb, mint 99%-ban!A lámpa kiszûri az infravörös sugárzást is, ezért nem melegszik a bõr felülete és ez hosszabb kezelést tesz lehetõvé.A készülék nem tartalmaz törékeny üveg alkatrészt, ezért könnyû a súlya és ellenáll a külsõ behatásoknak.Ha kérdése lenne, kérem hívjon: 06-23-33-2040

Sürgõs esetben: 06-30-942-5241